AVANTURISTIČKI PARK – IVANOVA KORITA

Avanturisticki park Ivanova Korita se nalazi na Ivanovim Koritima u nacionalnom parku Lovcen na nadmorskoj visini 1250m. Zauzima povrsinu od 2 ha na kojoj su izgradjene staze sa razlicitim sadrzajima i na razlicitoj visini i prilagodjena uzrastu od 5-70 god. Svaki korisnik usluga avanturistickog parka dobija neophodnu opremu (pojaseve, sljemove, rukavice) a tim profesionalnih instruktora koji ce objasniti svaku igru. Sigurnost je na nivou evropskih standarda.Po zavrsetku avanture setnja Nacionalnim parkom,posjetita Centra za posjetioce, odmor u prirodi,piknik,rucak….po zelji, pjesacenje.

NP LOVĆEN i  AVANTURISTIČKI PARK

JEDNODNEVNI IZLET

  • Sastanak putnika ispred sportske Dvorane u 8.00 h .Vožnja autobusom do nacionalnog parka Lovćen.
  • Dolazak u NP Lovćen i posjeta Centru za posjetioce i upoznavanje sa opštim karakteristikama NP Lovćen . U Centru za posjetioce cete vidjeti preparirane životinje(vuka ,lisicu ,lasicu ,kunicu ,jarebicu…), sobu Vuka  i herbarijum sobu. Čućete priču o Plavom zvončiću koji raste u NP Lovćen i nigdje više na svijetu. Služba zaštite će objasniti na koji način se čuva kućni red u Parku.

Slijedi upoznavanje Avanturističkog parka na kojem je izgrađeno 10 staza različite visine koje pružaju mogućnost za sportske i adrenalinske aktivnosti.

Obučena ekipa instruktora će svakom korisniku objasniti način korišćenja i primjenu igara a zatim slijedi zaduživanje opreme (pojas,kaciga,rukavice) .

                   Avantura može da počne!

OPIS STAZA

Svaka staza ima oko 15 različitih igara koje se nalaze na određenim visinama, a posebno su adaptirane za uzrast od 5 do 70 godina.

 

 

STAZEVISINATEŽINA STAZE

(od 1 do 5)

POTREBNO VRIJEME
Staza za obuku1 m115 minuta
Žuta1 m125 minuta
Bijela2m125 minuta
Narandžasta3m210 minuta
Zelena3 m325 minuta
Plava5 m330 minuta
Crvena9 m430minuta
Ljubičasta10 m330 minuta
Braon11 m430 minuta
Crna15 m540 minuta

 

 

Koala/Nindža/Popaj  staze (žuta/bijela/narandžasta) su početničke staze i za djecu su od 5 do 8 godina.

 Čita/Spajder/Betmen  staze (zelena/plava/crvena) su staze za djecu od 9 do 13 godina i na njima počinje penjanje ,prelaženje prepreka ,spust na sajli.

Tarzan/Panter/Iron man staze (ljubičasta/braon/crna) su za osobe preko 14 godina i pravi su izazov .

  • Po završetku aktivnosti u Avanturističkom parku mozete jahati konje, voziti biciklo, rucati u restoranu, pješačiti, prepustiti se uživanju u prirodi i pik-niku .
  • Povratak u Bar u 17h.

 

Cijene aranžmana :

Cijena izleta za odrasle i djecu iznad 9 godina (sa ulaznicom za Avanturisticki park€)

Cijena izleta za djecu  ispod 9 godina (sa ulazniciom za Avanturisticki park€)

Cijena samo prevoza za odrasle ukoliko neće da koristi usluge Avanturističkog parka ,a vodi dijete/djecu –€.

Djeca do 14 godina ne placaju ulaz u NP Lovcen a odrasli plaćaju 2 eura.

Organizator putovanja je turistička agencija Riva Travel, licenca br.405 Ministarstva turizma Crne Gore. Poštujemo mjere NKT, u autobusu je obavezno nošenje maski. Turistička agencija ima pravo otkaza izleta ukoliko je nedovoljan broj prijavljenih a nije u mogućnosti vratiti novac ako neki putnik odustane 48h prije, iz organizacionih razloga.