NOVA GODINA 2024
BUDIMPEŠTA – BEČ
6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 29.12.2023.
CIJENA ARANŽMANA: 280€
HOTEL HUNGARIA CITY CENTER 4*

 

BUDIMPEŠTA – prijestonica Mađarske, na obalama Dunava, se sa pravom smatra gradom umjetnosti, muzike i dobrog provoda.  Mnogi je, zbog fantastične arhitekture I prelijepih mostova, nazivaju Parizom Istočne Evrope. Grad koji danas ima oko 2,5 miliona stanovnika nastao je spajanjem Budima sa desne obale Dunava i Pešte koja čini lijevu obalu. Bićete u prilici da na pravi način upoznati kulturu ovoga naroda kroz naionalne igre, čuvene specijalitete Mađarske kuhinje, krstarenjem po Dunavu, šetnjom po trgu Heroja,.. Novogodišnji program za Budimpeštu, agencija Gallileo realizuje vec 16 godina.

1.dan – 29.12.2023. PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 19:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije sa kraćim pauzama za odmor…

2.dan – 30.12.2023. BUDIMPEŠTA Dolazak u Budimpeštu u podnevnim časovima. Po dolasku slijedi smjestaj u hotelu. Slobodno vrijeme  za odmor. U dogovoreno vrijeme odlazak u centar grada i prvo upoznavanje sa Budimpeštom u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan – 31.01.2023. BUDIMPEŠTA Doručak. Organizovani obilazak grada: Andraši bulevar, crkva kralja Matije, Trg heroja sa monumentalnim  spomenikom “Milenijum” Ribarski bastion, Citadela, vožnja Lančanim mostom, Parlament…Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim časovima fakultativni odlazak na fantastično, jednočasovno krstarenje Dunavom. Uveče odlazak u neki od klubova na doček nove godine ili na trgu u centru Budimpešte. SREĆNA VAM 2024. GODINA. Noćenje.

4.dan – 01.01.2024. BUDIMPEŠTA – BEČ Doručak. Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada ili fakultativni izlet u BEČ. Dolazak u prijestonicu velikog carstva i umjetnosti, a zatim odlazak u razgledanje grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Povratak u Budimpeštu. Uveče fakultativni odlazak na Čardu, gdje ćete se već prve večeri uz cigansku muziku, tradicionalni specijalitet gulaš, i mađarske nacionalne plesove, sjajno provesti i doživjeti kulturu mađarskog naroda na pravi način.  Noćenje.

5.dan – 02.01.2024. BUDIMPEŠTA Doručak. Napuštanje hotela  i slobodan dan za individualni obilazak grada, šoping. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka Crnoj Gori, noćna vožnja sa kratkim pauzama za odmor…

6.dan – 03.01.2024. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, u poslijepodnevnim časovima.

U cijenu aranžmana je uključeno:

  • 3 noćenja/doručak  u Hotelu Danubius Hungaria City Center 4* u 1/2 i 1/3 sobama
  • obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacioni troškovi
  • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama

 

U cijenu aranžmana nije uključeno:

  • fakultativne izlete (Krstarenje Dunavom 25€, Beč – 35€,  Čarda –  )
  • obavezno međunarodno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).

Za ovaj aranžman, TA Riva Travel je subagent, organizator putovanja je turistička agencija Gallileo iz Podgorice, licenca Ministarstva turizma Crne Gore br.12 . Za ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora.