NOVA GODINA 2024
NOVI SAD – BEOGRAD
5 DANA (3 NOĆI) – AUTOBUS, POLAZAK: 30.12.2023.
CIJENA ARANŽMANA: 175€

Novi Sad i Beograd su već godinama svrstani u red najpopularnijih novogodišnjih destinacija u regionu. U okviru ovog aranžmana, imaćete priliku da posjetite i obidjete dva najveća grada u Srbiji, ali i da se provedete u brojnim restoranima, klubovima, kao i na trgovima gdje tradicionalno budu organizovani fenomenalni koncerti.

1.dan – 30.12.2023. PODGORICA  Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u 22:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan – 31.12.2023. NOVI SAD Dolazak u Novi Sad u prijepodnevnim časovima. Smještaj u hotelu Vojvodina 3*, koji se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada. Slobodno vrijeme za odmor, šetnju i individualne aktivnosti. Uveče odlazak na doček nove godine. SREĆNA VAM 2024 GODINA. Noćenje.

3.dan – 01.01.2024. NOVI SAD Doručak. Obilzak Novog Sada u pratnji lokalnog stručnog vodiča: Trg Slobode, Gradska kuća, Crkva imena Marijinog, Zmaj Jovina ulica, Dunavska ulica… Nakon obilaska centra grada, nastavljamo do Petrovaradina, gdje ćemo obići jedan od simbola grada – Petrovaradinsku tvrdjavu. čiji je kamen temeljac postavljen u 17.vijeku, a gradnja je trajala punih 88 godina. Ovo remek djelo vojne arhitekture, sa kojega se pruža jedinstven pogled na Dunav i Novi Sad, ima brojne podzemne tunele i proteže se na 112 hektara površine, na uzvišenju koja dominira okolinom. Povratak u centar grada. Slobodno vrijeme. Večernji izlazak. Noćenje.

4.dan – 02.01.2024. NOVI SAD – BEOGRAD Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Beograda. Dolazak u Beograd, a zatim i organizovani obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šetnju. U dogovoreno vrijeme povratak ka Novom sadu. Noćenje.

5 dan – 03.01.2024. Doručak. Slobodno vrijeme za štnju I individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak za Podgoricu. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa.

U cijenu aranžmana je uključeno:

  • 3 noćenja sa doručkom u Hotelu Vojvodina  3* u Novom Sadu
  • obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.
  • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Individualne troskove,
  • Fakultativni izlet u Beograd  – 20€

 

Hotel “Vojvodina” je čuveni i najstariji hotel u Novom Sadu, izgrađen je 1854. godine. Smješten je u samom centru grada, što će sigurno doprinijeti da Vaš boravak u Novom Sadu bude opušten i jednostavan, jer do svih gradskih znamenitosti, stižete za samo par minuta. Tokom svoje, preko 150 godina duge istorije, ovaj hotel je uvjek bio je centar kulturnog, zabavnog i političkog života grada.

Za ovaj aranžman TA Riva Travel je subagent, organizator putovanja je turistička agencija Gallileo iz Podgorice, licenca  Ministarstva turizma Crne Gore br.12. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora.