NOVA GODINA 2023
O H R I D
5 DANA – 3 NOĆI, POLAZAK: 30.12.2022.
CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 105€

 

Agencija Gallileo vec 19 godina, organizuje novogodišnja putovanja u Ohrid. I ove godine, obezbijedili smo Vam odličan, provjereni, smještaj koji ima izvanrednu poziciju u samom centru grada. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili, pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

1.dan – 30.12.2022. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 23.45h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…

2.dan – 31.12.2022. OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima.  Po dolasku slijedi smještaj u odabranu vilu. Slobodno vrijeme za odmor. Šetnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada. Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2023.godina. Noćenje.

3.dan – 01.01.2023. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Noćenje.

4.dan – 02.01.2023. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, veoma popularnog izletišta. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

5.dan – 03.01.2023. OHRID – PODGORICA Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šetnju gradom. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

SMJEŠTAJKATEGORIJACIJENAUSLUGA
Vila Blažeski3*100€Smještaj
Vila Veron4*105€Smještaj
    

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom turističke klase

– Tri noćenja u izabranoj vili

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge turističkog vodiča

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečani docek Nove 2023.godine

Dokumentacija potrebna za putovanje:  LIČNA KARTA ILI PASOS.

Za ovaj aranžman TA Riva Travel je subagent, organizator putovanja je turistička agencija Gallileo iz Podgorice, licenca  Ministarstva turizma Crne Gore br.12. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora.